Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

EURÓPAI RÉGIÓK ÉS VÁROSOK 13. KONFERENCIÁJA (KERS): 2017. SZEPTEMBER 24. - 26., SALZBURG, AUSZTRIA

2017.07.28

Az Európai Régiók Intézete (IRE) rendezi az Európai régiók és városok 13. konferenciáját Salzburgban. A rendezvény témája a „Next Generation - vonzó régiók és közösségek a jövő nemzedékei számára“.

Az Európai Régiók Intézete (IRE) immáron 12 éve sikeresen törekszik az európai régiók és közösségek erősítésére. Az Európai Régiók és városok 13. konferenciájára 2017. szeptember 24. és 26. között a salzburgi kongresszusi házban kerül sor.

A „Vidéki régiók vonzó kialakítása a jövő nemzedékek számára“, a „Megújuló energiák legújabb generációja“ és a „Start-Upok a régiókban – a legfiatalabb generáció jövője“ című pódiumbeszélgetések mellett egy IRE-fórumra is sor kerül az „EU-tagországok következő generációja“ címmel. A konferenciát a „Privát oktatási intézmények – egy lehetőség a fiatalság számára“ című IRE-szimpózium fogja zárni.

A gazdasági és politikai élet számos nemzetközi szakértője és döntéshozója mellett a szomszédsági viszonyokért és a bővítési tárgyalásokért felelős EU-biztos, Johannes Hahn is előadást fog tartani.

A részvétel a városok és régiók képviselői, az IRE-tagok és az egyetemisták számára ingyenes. A részvételi díj cégek számára 350 euró. Az Európai Régiók Intézete (IRE) 250 fő részvételére számít.

Jelentkezni lehet: Martina Balazic (T +43 662 84 32 88-0).

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA