Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Dertiende conferentie van Europese regio’s en steden (KERS) van 24 t/m 26 september 2017 in Salzburg, Oostenrijk

2017.07.28

Het Instituut van de Regio’s van Europa (IRE) nodigt u uit voor de 13de conferentie van Europese regio's en steden in Salzburg. Centraal staat ditmaal het onderwerp “Next Generation – Aantrekkelijke regio’s en communes voor de komende generaties.”

Het Instituut van de Regio’s van Europa (IRE) stimuleert al 12 jaar lang met veel succes de groei van regio’s en gemeenschappen in Europa. De  13de conferentie van Europese regio's en steden vindt plaats van 24 tot en met 26 september 2017 in het Kongresshaus in Salzburg.

Er zullen drie podiumdiscussies plaatsvinden over de onderwerpen “Aantrekkelijke vormgeving van rurale regio’s voor komende generaties”, “De volgende generatie van hernieuwbare energie” en “Startups in de regio’s – de toekomst voor komende generaties.” Tevens vindt er tevens een IRE-forum plaats over het onderwerp “De volgende generatie van EU-lidstaten.” Bovendien wordt op de laatste dag bij het IRE-symposium over “Particuliere onderwijsinstellingen – een kans voor de jeugd” gediscuteerd.  

Naast tientallen internationale experten en beleidsmakers uit de economie en de politiek zal ook dhr. Johannes Hahn, EU-commissaris voor Nabuurschapsbeleid en Uitbreidingsonderhandelingen, een voordracht houden.

De deelname is gratis voor vertegenwoordigers van steden, gemeenten en regio’s, voor vertegenwoordigers van wetenschappen, voor ngo’s en voor studenten. De deelnamekosten voor ondernemingen bedragen 350 Euro. Het Instituut van de Regio's van Europa (IRE)  verwacht rond 250 deelnemers.

Inschrijving is mogelijk via mevrouw Martina Balazic (T +43 662 84 32 88-0).

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA