Advantage Austria Indicare navigare

A 13.a conferinţă dedicată regiunilor şi oraşelor europene (KERS): 24 - 26 septembrie 2017, Salzburg, Austria

2017.07.28

Institutul regiunilor europene (IRE) vă invită la a 13.a conferinţă dedicată regiunilor şi oraşelor europene, ce va avea loc la Salzburg. Tema principală a evenimentului este "Next Generation - regiuni şi comune atractive pentru generaţiile următoare".

De nu mai puţin de 12 ani Institutul Regiunilor Europei (IRE) se preocupă cu succes de consolidarea regiunilor şi a comunelor din întreaga Europă. A 13.a conferinţă dedicată oraşelor şi regiunilor europene va avea loc în perioada 24 - 26 septembrie 2017 în Casa Congreselor din Salzburg.

Pe lângă discuţiile de pe podium pe tema "Structurarea atractivă a regiunilor Europei pentru viitor", "Generaţia următoare în energiile regenerabile", " Start-up-urile din regiune - viitor pentru noile generaţii" va avea loc şi forumul IRE cu tema "următoarea generaţie a statelor UE". Simpozionul IRE despre "Unităţile de învăţământ private - o şansă pentru tineri" va încheia lucrările conferinţei.

Pe lângă numărul mare de experţi, experte şi factori de decizie din economie şi politică va participa şi Comisarul European pentru politica europeană de vecinătate, Johannes Hahn care va susţine o prezentare.

Participarea este pentru reprezentanţii oraşelor şi ai regiunilor, pentru membrii IRE şi pentru studenţi,gratuită. Pentru companii taxa de participare este de 350 Euro. IRE aşteaptă o participare de ca. 250 persoane.

Pentru înregistrare vă rugăm să vă adresaţi dnei. Martina Balazic (T +43 662 84 32 88-0).

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA