Advantage Austria Prikaži navigacijo

13. konferenca evropskih regij in mest (KERS), 24.-26. september 2017, Salzburg

2017.07.28

Institute of the Regions of Europe (IRE) vabi na 13. konferenco evropskih regij in mest, ki bo letos ponovno potekala v Salzburgu. Osrednja tema dogodka: „Next Generation – privlačne regije in občine za prihodnje generacije”.

Institute of the Regions of Europe (IRE) si že več kot desetletje prizadeva za utrditev ter okrepitev pomena regij in občin v Evropi. Tokrat že 13. konferenca evropskih regij in mest bo potekala med 24. in 26. septembrom 2017 v salzburškem prireditvenem in kongresnem centru.

Na programu so tri podijske diskusije: »Privlačno oblikovanje podeželskih regij za prihodnje generacije«, »Naslednja generacija obnovljivih virov energije« in »Startupi v regijah – prihodnost mladih podjetij«. Poleg tega bo potekal IRE-forum na temo »Naslednja generacija držav članic EU« ter IRE-simpozij na temo »Zasebne izobraževalne ustanove – priložnost za mlade«.

Dogodka se bodo udeležili številni mednarodni strokovnjaki in odločevalci s področja gospodarstva ter politike, eden izmed govorcev bo tudi komisar EU za evropsko sosedsko politiko in širitvena pogajanja Johannes Hahn.

Udeležba na konferenci je za predstavnike mest, občin in regij ter študente brezplačna. Kotizacija za podjetja znaša 350 EUR. Organizatorji (IRE) pričakujejo več kot 250 udeležencev. 

Prijave zbira: gospa Martina Balazic (T +43 662 84 32 88-0).

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA