Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrija na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

20.05.2014 - 26.05.2014
Novi Sad

Informacije o događajima

20. May 2014 - 26. May 2014B.24;B.28;B.11Austrija na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu
Spoljna trgovina Austrije, kada su u pitanju poljoprivredni proizvodi, 2012. godine premašila je čak stopu rasta ukupne spoljne trgovine. Izvoz se povećao za 4,2% na 9,13 milijarde evra, a uvoz za 5,2% na 10,16 milijardi evra. Ukupan izvoz poljoprivrednih dobara činio je 7,4% ukupnog izvoza.

I povodom 81. Sajama poljoprivrede u Novom Sadu Repubulika Austrija uzeće učešće u vidu grupnog štanda za koji su se prijavila preduzeća iz oblasti uzgoja stoke, stajne tehnike, medicinskih sredstava za lečenje i tretiranje stoke, poljoprivredne mehanizacije i slično.

Među učesnicima na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, već tradicionalno, nalazi se Austrijski klaster poljoprivrede – AAC , čije članice pokrivaju širok spektar proizvoda i usluga u vezi sa poljoprivrednom proizvodnjom.

Preduzeća pokrivaju oblasti kao što su aditivi i premiksi za hranu stoke i živine, stajska tehnika, provera ispravnosti proizvoda, trgovina poljoprivrednim proizvodima, priplodna stoka, proizvodnja i zbrinjavanje semena kao i poljoprivredna tehnika, izgradnja i ventilacija poljoprivrednih zgrada itd.

Ove godine po prvi, pridružiće se grupnom štandu u sali 1 i preduzeće iz oblasti vinogradarstva koje se prvenstveno bavi  zatvaračima za boce za višekratnu upotrebu. A tu će biti i predstavnici udruženja uljarica.

Bliže informacije tj. profile učesnika možete uskoro da pogledate aktivirajući hiperlink naziva "Preduzeća učesnici" u nastavku.

U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa saradnjom sa izlagačima grupnog štanda, slobodno nas kontaktirajte.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA