Advantage Austria Pokaži navigaciju

Sajam obrazovanja "EDUfair" 2015

06.03.2015 - 07.03.2015
Beograd

Hotel Crowne Plaza
 
http://www.edufair.rs/
 
Ivana Ristić
100/51347

Informacije o događajima

01.01.2000Couldn't load zcode from datasource.Sajam obrazovanja "EDUfair" 2015 Hotel Crowne Plaza
Logotip EDUfair
EDUfair™ već 12 godina pomaže budućim studentima u njihovom izboru obrazovanja i budućih karijera, sa sloganom „A šta ćeš ti da studiraš?“.

Preko 80 domaćih i inostranih fakulteta i visokih škola iz 15 zemlja im  svakako olakšava i ukazuje na veliki izbor i mogućnosti koje imaju pri biranju njihovog daljeg školovanja.  EDUfair™ godinama je verni partner i savetnik za preko 5.000 mladih ljudi koji posete sajam.

6. i 7. marta 2015. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biće organizovan 12. Međunarodni sajam obrazovanja – EDUfair™ 2015.

Zemlja počasni gost je ove godine Austrija, koja je u saradnji sa Ministarstvom prosvete nauke i tehnološkog razvoja omogućila održavanje ovogodišnjeg sajma.

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije okupilo je uz pomoć zajedničke finansijske inicijative Privredne komore Austrije i austrijskog Ministarstva za nauku, istraživanja i privredu vodeće obrazovne institucije Austrije koje će u vidu grupnog štanda uzeti učeće na ovom sajmu.

Takođe će biti održane prezentacije obrazovnog programa koje nude učesnici iz Austrije, a predstavnici obrazovnih institucija stajaće na raspolaganju i za individualne razgovore i informacije  kako bi posetioci mogli što bolje da se upoznaju sa mogućnostima obrazovanja u Austriji.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA