Advantage Austria Pokaži navigaciju

Poslovni susret austrijskih i srpskih predstavnika turizma

10.03.2015

Beograd

Informacije o događajima

10. March 2015B.48Poslovni susret austrijskih i srpskih predstavnika turizma
Tržište turizma Austrije je u stalnom pokretu. Intenzivnim istraživanjem tržišta, kao i razvojem kvaliteta obrazovanja i usavršavanja austrijska turistička preduzeća neprestano razvijaju nove trendove kako bi optimalno reagovali na potrebe gostiju.

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije u martu 2015. godine očekuje delagaciju predstavnika turističkih regija i sklijališta Austrije kao savetnika iz oblasti turizma

Kada čujemo Austrija to neminovno povezujemo za zimovanjem, širokim stazama za skijanje, snowboard-om, nordijskim skijanjem, modernim ski-liftovima i božnim bazarom u Beču sa svojim ušuškanim kolibama sa kuvanim vinom.

S druge strane, malo ko zna da Austrija predstavlja odličan kutak za bekstvo od letnjih žega. Bezbroj planinskih jezera sa pitkom vodom pružaju osveženje i niz sadržaja za provod kao što su tematske staze za pešačenje i planinarenje, vožnju biciklom, zabavu za decu i mnogo toga više.

10. marta 2015. u Beogradu će boraviti delegacija predstavnika austrijskih turističkih regija i gastronomije kako bi u direktnom kontaktu sa našim turoperaterima predstavili anranžmane za odmor i rekreaciju u Austriji.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA