Advantage Austria Pokaži navigaciju

Poslovni susret B2B Software Days u Beču

27.04.2015 - 28.04.2015
Beč - Austrija

Informacije o događajima

27. April 2015 - 28. April 2015B.49;B.46;B.47Poslovni susret B2B Software Days u Beču Privredna komora Austrije
B2B Software Days se organizuje svake druge godine u organizaciji Privredne komore Austrije. Na prethodnoj manifestaciji  2013. godine  bilo  je 170 prijavljenih učesnika iz 16 zemalja.

Poslovni susret "3. International B2B Software Days" se organizuje u saradnji spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije "ADVANTAGE AUSTRIA", Austrijskog instituta za podsticaj nauke FFG, privredne agencije " Wirtschaftsagentur Wien" kao i Celtic Plus Core Group.  

Ponuđaći IT usluga i softvera iz čitavog sveta imaju priliku da u okrivu poslovnog sustreta " B2B Software Days" u Beču prošire svoju poslovnu mrežu i stupe u kontakt sa novim poslovnim partnerima.

Poslovni susret 3rd International B2B Software Days biće organizovan pod radnim naslovom „The Future of Digital Business“, a namenjen je preduzećima kao i institucijama koje se bave naukom i istraživanjem iz čitavog sveta. Ova manifestacija olakšaće razmenu stručnog znanja, pristup širem dijapazonu dostignuća kao i uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Prema programu, 27. aprila 2015. prepodne je predviđeno za međunarodne stručnjake koji će goste informisati o novim tredovima iz oblasti informacionih tehnologija, dok je poslepodne rezervisano za poslovne sastanke između predstavnika malih i srednjih preduzeća , industrije i naučnih institucija iz čitave Evrope.

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije uputilo je poziv srpskim IT-preduzećima i oformilo delegaciju koja će se 27. aprila 2015 sastati sa međunarodnim preduzećima iste struke prema unapred utvrđenim terminima.

28. aprila 2015. data je mogućnost da se u okrivu programske tačke Celtic-Plus Event prezentuju vrhunski rezultati projekata iz oblasti telekomunikacije, kao i da se predstave projektne ideje za sledeći raspis "Celtic-Plus" .

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA