Advantage Austria Pokaži navigaciju

Marketplace Austria 2015.

07.10.2015

Beč, Austrija

Informacije o događajima

7. October 2015B.40Marketplace Austria 2015. Privredna komora Austrije

Kupcima iz celog sveta “Marketplace Austria Food” nudi jedinstvenu priliku da se susretnu sa austrijskim ponuđačima i proizvođačima iz sektora hrane i pića i da pronađu nove poslovne partnere.

Međunarodni susret „Marketplace Austria Food 2015“  u organizaciji ADVANTAGE AUSTRIA tj. spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije (WKÖ) namenjen je kupcima velikih supermarketa i veletrgovcima iz prehrambene industrije i industrije pića iz celog sveta. U okviru programa predviđeni su pojedinačni poslovni razgovori (B2B-susreti) sa austrijskim proizvođačima hrane i pića kao i niz uvodnih prezentacija o austrijskoj prehrambenoj industriji.

„Marketplace Austria Food 2015“ nudi međunarodnim kupcima iz sektora hrane i pića jedinstvenu mogućnost da upoznaju nove proizvode i potencijalne poslovne partnere. Za uvoznike iz inostranstva predviđen je besplatni smeštaj (2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u centru Beča) i jedna večera.

 B2B susreti  se održavaju 7. oktobra 2015. godine u Privrednoj komori Austrije u Beču.

Za učešće neophodna je registracija pomoću niže navedenog portala kao i odabir B2B – sagovornika do najkasnije 31. jula 2015.


Bliže informacije o B2B susretima „Marketplace Austria Food 2015“ uključujući registraciju, program itd. možete pronaći na internet stranici ove manifestacije: www.b2match.eu/food2015

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA