Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Sajam obrazovanja EDUfair 2016

10.03.2016 - 12.03.2016
Beograd

Informacije o događajima

10. March 2016 - 12. March 2016B.18Sajam obrazovanja EDUfair 2016 Hotel Crowne Plaza, Beograd
EDUfair

Preko 80 domaćih i inostranih fakulteta i visokih škola iz 15 zemlja  najavilo se svoje učešće na sajmu. Svečanom otvaranju, 11. marta, sa početkom u 12h, će prisustvovati i rektori, dekani, profesori, kao i predstavnici medija.


Sajam je svoj kreativni duh obogatio i proširio besplatnim radionicama namenjenim učenicima i profesorima: “Brzo čitanje”, “Brilijantno učenje”, ”Neverbalna komunikacija”, “Kako aplicirati za stipendiju”, “Studentske vize” i mnoge druge.

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije i ove godine uzima učešće u sajmu obrazovanja EDUfair koji se održava 11. i 12.marta 2016. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu od 10.00 do 18.00 časova.

EDUfair™ već 13 godina pomaže  studentima u njihovom izboru obrazovanja i budućih karijera, sa sloganom „A šta ćeš ti da studiraš?“. 

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije pozvalo je austrijske obrazovne institucije na učešće na štandu, kako bi zainteresovanim studentima predstavili svoje studijske programe u Austriji.

Pod linkom "Preduzeća učesnici" možete, aktivacijom naziva predzeća, da iščitate bliže informacije o našim učesnicima.

Radujemo se velikom broju posetilaca kao I prošle godine ! 

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA