Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Štand Austrije na Sajmu obrazovanja EDUfair™2017

09.03.2017 - 11.03.2017
Beograd

Informacije o događajima

9. March 2017 - 11. March 2017B.18Štand Austrije na Sajmu obrazovanja EDUfair™2017 Hotel Crowne Plaza

I ove godine biće na Sajmu obrazovanja EDUfair™ zastupljena Austrija sa svojim grupnim štandom kako bi školarcima i studentima iz Srbije izložili mogućnosti obrazovanja u Austriji.

10.i 11. mart 2017. EDUfair™ već 14 godina pomaže mladima iz Srbije i regiona u njihovom izboru obrazovanja i budućih karijera, pod sloganom „ŠTA UPISUJEŠ?“ Na jednom mestu će đaci srednjih škola, studenti, mladi profesionalci kao i roditelji moći da se upoznaju sa programima preko 100 fakulteta, iz Srbije i inostranstva, državnih i privatnih. Fakulteti i visoke škole predstviće svoje osnovne i master programe, a nekoliko ambasada programe stipedija. I ove godine je fokus i na MBA studijama koje su trenutno najpopularniji akademski program u svetu.

Pod ovim linkom možete da pratite raspored radionica i predavanja:
Raspored radionica

Skrećemo pažnju na link "preduzeća učesnici", gde aktivacijom naziva obrazovne institucije pristupate bližim informacijama.

Pozivamo Vas na svečano otvaranje, 10. marta, sa početkom u 12.00 časova u Hotel Crowne Plaza (pored Centra Sava) 

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA