Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrija u oblasti zdravstva i medicinske tehnike prednjači na svetskom tržištu  Novi adresar austrijskih preduzeća

Zdravstvo, medicinska tehnika i Wellness, Austria Export br 141 © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

24.06.2010

Austrija po pitanju zdravstvenih proizvoda i medicinske tehnike može da se pohvali dugom tradicijom. Od austrijskih preduzeća i danas kao i pre proizilaze revolucionarne inovacije u tim oblastima.

Austrijska preduzeća su sa svojim inovativnim proizvodima  i stručnim znanjem uspešno zastupljeni na međunarodnom tržištu -  i to u mnogim oblastima:

  • Medicinska tehnika
  • Tehnologija iz oblasti zdravstva
  • Biotehnologija
  • Tehnika i oprema za laboratorije
  • Tehnička oprema za bolnice
  • Zdravstveno savetovanje i usluge


Stalno iznova im polazi za rukom da kao stručnjaci za određenje oblasti plasiraju  specijalizirane proizvode na svetskom tržištu. Glavni faktori uspeha su pri tome visok kvalitet i usredsređenost na klijente.

Tako recimo austrijska preduzeća iz oblasti biotehnologije po pitanju razvoja vakcina i novih farmaceutskih preparata protiv smrtonosnih bolesti prednjaće na međunarodnom tržištu. U Austriji postoje trenutno oko 100 preduzća iz oblasti biotehnologije sa više od 10.000 zaposlenih i godišnjim obrtom od 2 milijarde evra. 
 
Austrijska preduzeća su, međutim, zaslužni i za projektovanje, podizanje i funkcionisanje bolničkih institucija širom sveta. Pored rešenja po principu "ključ u ruke" za zdravstvene institucije, one pruđžaju i stručno znanje iz dijagnostike, terapije i nege i realizuju kompleksne tehnološke projekte u oblasti zdravstva. 

Više informacija o Austriji i  njenim preduzećima iz oblasti zdravstva, medicinske tehnike i velnes-a možete da preuzmete u sledećoj brošuri " Austria Export" :

Zdravstvo, medicinska tehnika i Wellness, Austria Export br 141

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA