Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Andritz gradi na veliko

Logo © Andritz AG

© Andritz AG

09.02.2010

Ovo preduzeće iz austrijske pokrajine Štajerska ubraja se svakako u vodeće isporučioce industrijskih postrojenja. Sada se prihvatilo izgradnje najvećeg postrojenja za proizvodnju peleta od drveta na svetu.

Štajerski proizvođač industrijskih postrojenja Andritz AG isporučuje ruskom proizvođaču celuloze i papira  Vyborgskaja Cellulosa najveće postrojenje za proizvodnju peleta na svetu. Planirano je da će pogon sa proizvodnim kapacitetom od 900000 tona godišnje još ove godine biti pušten u rad

U SAD preduzeće Andritz je za firmu RWE Innogy podiglo najveće pelet postrojenje u severnoj Americi sa proizvodnim kapacitetom od 750.000 tona na godišnjem nivou. Vrednost poslova za oba postrojenja svodi se na  40 miliona evra po postrojenju.

Grupacija Andritz je na svetskom tržištu jedno od vodećih isporučilaca postrojenja i usluga u vezi sa hidroelektranama, sa industrijom celuloze i papira, metalnom industrijom kao i specijalnim industrijama (separacija čvrste materije iz tečnosti, prehrambena sredstva i biomasa). Uprava ovog preduzeća, koja obuhvata 13.200 zaposlenih širom sveta, ima svoje sedište u Gracu.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA