Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

OMV proslavio 10 - godišnji jubilej u Srbiji

OMV © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

23.06.2011

OMV u junu ove godine obeležava 10. godišnjicu u Srbiji. Posle 10 godina prisustva na srpskom tržištu OMV je postao jedan od 10 najvećih grinfild investitora sa investicijama koje premašuju 140 miliona evra i ostvarenim tržišnim udelom od 17%. OMV je takođe postao prepoznatljiv po dobrom kvalitetu proizvoda i usluga koje nudi na svojim benzinskim stanicama, ali i po tome da je inovator na srpskom tržištu.

„Tokom ovih deset godina OMV Srbija je ispunila mnoge ciljeve i sada se približila svom osnovnom cilju, osvajanju 20% tržišnog udela. Mi smo takođe jedan od najvećih grinfild investitora u Srbiji sa investicijama koje do danas premašuju 140 miliona evra. Osim toga mi indirektno putem naše mreže od 59 benzinskih stanica zapošljavamo oko 1300 ljudi. Izuzetno smo ponosni na ove naše uspehe “, poručio je ovim povodom generalni direktor OMV Srbija Karolj Lajko, koji je u januaru ove godine postao četvrti rukovodilac na čelu OMV Srbija. „Srbija je značajno tržište za OMV, jer ima veliki potencijal rasta,“ dodao je Karolj. OMV neprekidno pokazuje svoju posvećenost srpskom tržištu kroz razne lokalne inicijative koje je preduzeo. Od dolaska na srpsko tržište 2001. godine, OMV je pokretao kampanje za podizanje svesti oko bezbednosti na putevima i zaštite životne sredine. OMV je takođe veoma uključen u društvene aktivnosti sa lokalnim udruženjima i nevladinim organizacijama kao što su SOS dečja sela i Mali Veliki ljudi...

OMV se izdvaja kao inovator u svojoj oblasti poslovanja. OMV benzinske stanice su bile prve koje su uvele dečja igrališta i sanitarne čvorove za osobe sa invaliditetom u Srbiji. OMV je takođe bio prvi 2005. godine ponudio AdBlue rastvor koji doprinosi da se smanji emisija štetnih gasova, kod vozila sa velikim dizel motorima. Ukratko OMV benzinske stanice pružaju usluge vozačima i potrošačima u pokretu, obezbeđujući najviši nivo proizvoda i usluga.

OMV Srbija namerava da održi standarde visokog kvaliteta kojih se pridržava kako bi diversifikovala ponudu na svojim benzinskim stanicama i tako ostala u skladu sa rastućim potrebama svojih klijenata.

Izvor: OMV marketing

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA