Advantage Austria Pokaži navigaciju

Marktplatz Austrija - prehrambeni proizvodi 2012
3. oktobar 2012. u Beču, Austrija

25.06.2012

Kupcima iz celog sveta "Marktplatz Austrija" nudi jedinstvenu priliku
za susret sa ponuđačima i proizvođačima prehrambenih proizvoda i
napitaka iz Austrije i mogućnost pronalaženja novih poslovnih
partnera. Molimo Vas da se online registrujete do 31. jula 2012.

Internacionalni kooperacioni forum u organizaciji Privredne komore Austrije (WKÖ) obraća se nabavljačima velikih supermarketa i veletrgovcima prehrambenim proizvodima i napicima iz čitavog sveta. Program predviđa idividualne razgovore (B2B-Meetings) sa austrijskim proizvođačima prehrambenih artikala i napitaka, kao i posete firmama i njihovim proizvodnim pogonima. Pored toga biće organizovano i niz informativnih razgovora na temu ovog industrijskog sektora Austrije.

"Marktplatz Austrija" nudi internacionalnim kupcima iz sektora prehrambenih proizvoda i napitaka jedinstvenu mogućnost da upoznaju nove proizvode i poslovne partnere. Za goste iz inostranstva je uključen besplatan smeštaj (2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u centru Beča) i jedna zajednička večera. Molimo da se putem ovog prtala registrujete  Online-registracija do 31. jula 2012 .

Internacionalni kooperacioni forum se održava 3. oktobra 2012. u Privrednoj komori Austrije u Beču. Bliže informacije o manifestaciji, uključujući registraciju, program, online-zakazivanje individutalnih sastanaka (B2B-Meetings) sa drugim firmama učesnicama, etc. pronaći ćete na
potalu ove manifestacije: www.b2match.eu/food2012

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA