Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Sajam drva u Klagenfurtu
Održana poslovna berza sa b2b sastancima

01.09.2012

30. augusta 2012. godine Međunarodni sajam drva i šumarstva u Klagenfurtu otvorio je svoja vrata međunarodnim posetiocima. Privredna komora Austrije i Regionalna privredna komora austrijske pokrajine Koruške organizovali su Poslovnu berzu gsu  preduzeća i državne institucije iz Južne i Jugoistočne Evrope imala priliku da se sastanu sa austrijskim i međunarodnim preduzećima iz dotične oblasti i ispitaju mogućnosti saradnje.

Privredna komora Austrije i Regionalna privredna komora austrijske pokrajine Koruške organizovali si u okviru Sajma B2B - individualne poslovne sastanke gde su preduzeća i državne institucije iz Južne i Jugoistočne Evrope imale priliku da se sastanu sa austrijskim i međunarodnim preduzećima iz dotične oblasti i ispitaju mogućnosti saradnje.

Pomoću sledećeg portala www.b2match.eu/timberfair2012 učesnici u postavljanjem svojih profila izrazili najpre svoje želje za saradnjom, a u drugom koraku zakazali sastanke sa ostalim učesnicimi.

Spisak svih učesnika možete još neko vreme da pogledate pod linkom "Participants - show all"

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA