Advantage Austria Pokaži navigaciju

Lagermax AED proširio skladište u Šimanovcima 

30.11.2012

30.11.2012. godine u novom delu logističkog centra Lagermax AED u Šimanovcima svečano je obeležen početak rada.

Lagermax AED d.o.o. je jedna od vodećih preduzeća za pružanje usluga međunarodnog transporta, logistike i distribucije u Srbiji. Posluje kao deo Lagermax grupe, osnovane u Salzburgu 1920. godine. Koncern se, tokom godina razvijao i širio na područje istočne i jugoistočne Europe. Danas, u 11 zemalja ima preko 30 poslovnica.U Srbiji je prisutan od 2006. godine, kada započinje sa osvajanjem tržišnog udela ponudom Lagermax palete usluga

U aprilu 2012. godine je položen kamen temeljac za II fazu logističkog centra regionalnog karaktera, koji se nalazi u Šimanovcima, nadomak auto – puta Beograd Zagreb. U roku od pet meseci završeni su svi radovi i potpuno je operativan skup funkcionalno povezanih objekata čija je osnovna namena prijem, skladištenje i distribucija robe.
Za II fazu, projektno je rešeno proširenje skladišnog prostora u vidu regalnog skladišta površine 3.680 kvadratnih metara i manipulativnog prostora za prijem i otpremu robe površine 3.083 kvadratnih metara.

Vođeni motom “Together in motion“, Lagermax timovi stručnjaka spremni su da odgovore na sve izazove savremenoga logističkog poslovanja, od kopnenog, vazdušnog i pomorskog transporta do skladištenja i carinjenja. Garantuju transparentnost i stabilnost u poslovanju.

Lagermax cilj jeste da se stvari kreću a to se može postići samo na principu zajedništva i saradnje.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA