Advantage Austria Pokaži navigaciju

Socijalno partnerstvo beogradske srednje škole sa firmama iz Austrije

Schachermayerlogotip
27.11.2012

U Tehničkoj školi „Drvo art“ u sredu, 28. novembra, u 18,00 sati, svečano je otvorena učionica za vežbe opremljena donacijom austrijske kompanije “Blum” i njenih austrijskih i srpskih partnera “Schachermayer”, “Darex”, “Art invest” i “Axon”.

U pitanju je donacija u vidu stručne opreme i nabavke materijala za adaptaciju školskog prostora u specijalizovanu učionicu za vežbe, vredna nekoliko desetina hiljada evra.

Saradnja između tehničke škole Drvo art i vodećim kompanijama u oblasti proizvodnje, distribucije i ugradnje opreme za nameštaj podrazumeva i studijske posete i stručnu praksu učenika u ovim prestižnim kompanijama, kasnije zapošljavanje najboljih, stručne obuke za nastavnike, zajedničko pojavljivanje na međunarodnim sajmovima…

Firma  Julius Blum GmbH  je globalni trend seter u oblasti proizvodnje okova za nameštaj. Zapošljava oko 5.500 radnika, ima proizvodna postrojenja u 10 zemalja na tri kontinenta (Evropa, SAD i Brazil), prodajno tržište u više od 100 zemalja, konsolidovani promet od preko 1 200 milijardi evra godišnje sa stalnim porastom čak i u godinama krize.

Schachermayer je vodeći distributer za sva preduzeća i industrije koje se bave obradom drveta, metala i stakla kao i za dizajnere i arhitekte.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA