Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Održan Austrian Business Circle
pod pokroviteljstvom poreskog savetovališta Confida i
uz učešće ministra privrede

07.11.2013

05.11.2013 u hotelu Falkensteiner Belgrade održan je još jedan skup austrijskih privrednika Austrian Business Circle, ovog puta pod pokroviteljstvom austrijske kuće za poresko savetovanje i reviziju Confida Consulting d.o.o.. Kao počasnog gosta i govornika austrijska privredna zajednica u Srbiji imala je zadovoljstvo da pozdravi ministra privrede Sašu Radulovića.

05.11.2013 u hotelu Falkensteiner Belgrade održan je još jedan skup austrijskih privrednika Austrian Business Circle, ovog puta pod pokroviteljstvom austrijskog poreskog savetovališta Confida. Kao počasnog gosta i govornika austrijska privredna zajednica u Srbiji imala je zadovoljstvo da pozdravi ministra privrede Sašu Radulovića.

Posle kratke prezentacije gospodina Kristijana Brauniga ispred savetovališta Confida , ministar je izložio strategiju planirane reforme u privatizaciji srpskih preduzeća i izložio austrijskim potencijalnim investitorima prednosti učešća u privatizaciji.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA