Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Uskršnja aukcija srpskih vina
Fondacije Ana i Vlade Divac

LogotipFondacijaDivac
03.04.2014

U organizaciji Fondacije „Ana i Vlade Divac" i Centra vinske kulture, uz pokroviteljstvo Skupštine grada Beograda i podršku Udruženja likovnih umetnika Srbije ULUS i Srpske asocijacije menadžera (SAM) u Beogradu će se 9. aprila 2014. godine od 19 do 21 časa održati USKRŠNJA AUKCIJA SRPSKIH VINA.

Fondacija Ana i Vlade Divac pozvala je više od 30 srpskih vinara da  doniraju svoja najbolja vina koja će biti ponuđena na „tihoj" aukciji i  gde ćete imati priliku da nabavite vrhunska domaća vina koja se ne nalaze u slobodnoj prodaji, ali i da postanete deo tima koji menja stvarnost u Srbiji i stvara bolje uslove za obrazovanje dece u Srbiji.
Prvi projekat obnove škole je već realizovan u selu Burovac, opština Petrovac na Mlavi.
Prilog o školi možete da pogledate na: www.youtube.com/watch?v=Jgx2gi7sPek Do sada je kampanju podržalo 26.000 pojedinaca i 70 kompanija zahvaljući kojima će se uskoro obnoviti škole i u Babušnici, Leskovcu, Čačku, Beogradu, Beočinu i drugim mestima.

Među zvanicama i potencijalnim aukcionarima, naći će se preko 200 istaknutih pojedinaca ‐ prijatelja i partnera Fondacije „Ana i Vlade Divac", SAM i Centra vinske kulture. Veliki broj predstavnika diplomatskog kora, vodećih ljudi stranih i domaćih uspešnih kompanija, glumaca, sportista, javnih ličnosti iz raznih sfera srpske scene, nadmetaće se za kupovinu najboljih vina iz Srbije. U sklopu aukcije, brojni umetnici, članovi ULUS‐a, će izložiti slike na temu vina kao doprinos našoj akciji.

Pozivamo Vas na degustaciju vina i odabrane hrane, gde ćete imati mogućnost da kupite arhivska vina koja se ne mogu naći u slobonoj prodaji. Novac od aukcije je namenjen opremanju škole u selu Gornji Prisjan kod Vlasotinca.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA