Advantage Austria Pokaži navigaciju

Održan skup austrijskih privrednika
pod pokroviteljstvom Vip mobile

27.05.2014

Pod finansijskim pokroviteljstvom austrijskog mobilnog operatera Vip mobile d.o.o Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije 27. maja 2014 podredilo je svoj tradicionalni skup austrijskih privrednika tzv. Austrian Business Circle pomoći nastradalima tokom poplave koje su zadesile Srbiju.

Akciji su se pridružili i ministar finansija Republike Srbije - Lazar Krstić, predsednik Privredne komore Srbije - Željko Sertić, Fond Ana i Vlade Divac kao i ambasador Austrije Johannes Eigner.

U nameri da budu deo ove humanitarnog poduhvata, pozivu na učešće na ovom skupu odazvao se natprosečno veliki broj austrijskih preduzeća koja posluju u Srbiji.

Počasni govornici obratili su se publici za pomoć i uputili ih na razne mogućnosti podrške žrtava poplave, kao što je uplata na račun Vlade Republike Srbije, Crvenog krsta i slično ili u obliku dobara.

Legenda srpske košarke Vlade Divac i njegova supruga Ana pozvali su na učešće u projektima rekonstrukcije porušenih škola kao i domova nastradalih.

Brojna austrijska preduzeća već su uputili svoju pomoć u vidu novčanih sredstava, povoljnijih uslova poslovanja, posebnih usluga kao i dobara.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA