Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijska privredna zajednica na otvaranju hotela
Radisson Blu Old Mill

09.12.2014

09.12.2014 hotel Radisson Blu Old Mill otvorio je austrijskoj privrednoj zajednici u Srbiji svoja vrata dan pre zvaničnog otvaranja.

Pozivu na učesće odazvalo se preko 250 gostiju tj. predstavnika austrijskih preduzeća koja već posluju u Srbiji kao i onih koji tek sondiraju tržište.

Posle uvodne reči, trgovinski savetnik Ambasade Austrije, gdin Andreas Hajdentaler (Haidenthaler), zahvalio se hotelu na gostoprimstvu i ukratko izložio rezultate humanitarnog Božićnog bazara Internacionalnog kluba žena kao i rezultate humanitarnih akcija povodom majskih poplava u Srbiji.

Direktor hotela Radisson, gdin Tomas Svika (Thomas Swieca) i predstavnik austrijske investitorske kuće Soravia, gdin Klemens Šranc (Clemens Schranz) prezentovali su potom sadržaje novootvorenog hotela Radisson Blu Old Mill.
Posebno interesovanje bilo je usredsređeno na izlaganje počasnog gosta, gradonačelnika Siniše Mali, koji je držao prezentaciju o planiranim projektima u Beogradu.

Skup su svojim prisustvom uveličali i gradski menadžer Goran Vesić i gradski arhitekta Milutin Folić koji su zainteresovanim preduzećima davali bliže informacije o projektu.


Prezentaciju gradonačelnika možete da preuzmete u niže navedenoj sekciji "Beogradski projekti" .

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA