Advantage Austria Pokaži navigaciju

Bečka škola za međunarodne studije
nudi letnji kurs nemačkog jezika i etimologije Austrije

Logo©Diplomatische Akademie Wien
19.03.2014

Bečka škola za međunarodne studije od 4. do 29. augusta 2014. organizuje letnji kurs nemačkog jezika i etnologije Austrije koji pored učenja jezika obuhvata i predavanja o politici, kulturi, istoriji Austrije kao i ekskurzije do međunarodnih organizacija i spomenika kulture. Ovogodišnji program proširen je u vidu kursa valcera i pešačenja do vinograda u okolini Beča.

Kurs nemačkog jezikak i etnologije Austrije traje četiri nedelje i obuhvata intenzivni kurs nemačkog jezika za razne nivoe kao i predavanja o politici, kulturi, istoriji  Austrije kao i ekskurzije do međunarodnih organizacija i spomenika kulture. Ovogodišnji program proširen je u vidu kursa valcera i pešačenja do vinograda u okolini Beča, a po prvi put u ponudi je i poludnevni kurs.

Pomoću tematskih zadataka učesnici kursa imaće priliku da upoznaju Austriju van turističkih klišea, a da učeći jezik, isti koriste u praksi na licu mesta. Ko želi moći će da polaže za Austrijsku jezičku diplomu.

Više informacija i cenovnik možete da preuzmete na portalu Bečke škole za međunarodne studije "diplomatische akademie wien" sledeći putanju > Programmes > Summer course

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA