Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

POslovni susret srpskih i austrijskih turiStičkih organizacija i regiona

Poslovni sastanci
10.03.2015

10.03.2015. u hotelu Falkensteiner Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije organizovalo je poslovni susret turtističkih organizacija Srbije i predstavnika turističkih regiona Austrije

Ukupno sedam turističkih organizacija, hotela i turističkih centara Austrije odazvalo se pozivu Trgovinskog odeljenja Ambasade Austrije kako bi sa predstavnicima turističkih agencija Srbije u pojedinačnim razgovorima razmotrili mogućnosti saradnje. 

I ove godine termin održavanja ovog poslovnog susreta uklopljen je sa manifestacijma iste vrste u Hrvatkoj i Sloveniji , te su gosti iz Austrije boravili tri dana na turneji po Balkanu.

Sudeći prema najnovijim statistikama Srbija je na putu da se po pitanju broja putovanja prezentuje u brojnijem obimu. Prema evidenciji broja noćenja državljanji Srbije pokazuju povećano interesovanje ne samo za skijanje , već i za pešačenje po planinskim predelima kao i za višednevne boravke u Beču, Salcburgu i drugim gradovima Austrije, čemu su zasigurno doprineli i srpski praznici. 

Malo ko, međutim, Austriju povezuje i sa letnjim odmorom, a pri tome su na rasplaganju čitav niz jezera pitke vode koje nude zaklon od letnjih žega. Mnogi hoteli usredsredili su se odavno na potrebe porodica sa malom decom, te i mališane čekaju razne avanture i zanimacije.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA