Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrian education evening u
okviru sajma obrazovanja EDUfair

06.03.2015

06.03.2015. u 12.00 časova otovoren je Sajam obrazovanja  EDUfair 2015. u hotelu Crowne plaza u Beogadu. Austrija kao zemlja - partner ovogodišnje manifestacije bila je zastupljena grupnim štandom gde je pod organizacijom Trgovinskog odeljenja Ambasade Austrije "Advantage Austria", pored ataša za integraciju Ambasade Austrije i Austrijskog instituta još  8 austrijskih obrazovnih instituta studientima i učenicima stajalo na raspolaganju.

Učešće na štandu Austrije uzelo je i Odeljenje za socijalnu politiku Privredne komore Austrije koje je u individualnim B2B razgovorima sa domaćim socijalnim partnerima razmenilo informacije na temu dualnog sistema obrazovanja .

Osam austrijskih obrazovnih institucija, čije profile možete da pogledate pod sledećim linkom http://www.advantageaustria.org/rs/events/2015IIIEduFair.participants.sr.html zainteresovanim učenicima i studentima sajma davalo je u petak 6. 3 i subotu 7.3.2015 iscrpne informacije o obrazovnim mogućnostima u Austriji.
Petak veče  zaokruženo je koktelom pod radnim naslovom Austrian Education Evening , gde su učesnici sa štanda Austrije u okviru opuštenog koktela imali prilike da vode inicijalnie razgovore sa predstavnicima srpskih  institucija za obrazovanje i sondiraju mogućnosti saradnje.

Učešće austrijskih ustanova u vidu zajedničkog štanda omogućeno je finansijskim sredstvima iz fonda "go - international" što je zajednička inicijativa Ministarstva privrede Austrije i Privredke komore Austrije.

U nastavku nekoliko slika sa Sajma i koktela Austrian Education evening

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA