Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Potpisan Sporazum između Privredne komore Srbije I austrijskog univerziteta Modul

09.08.2016

09. avgusta 2016. godine potpisan je Memorandum o saradnji između Privredne komore Srbije i austrijskog univerziteta Modul iz Beča.

Osnivač Modul univerziteta je Privredna komora Beč, a jedna je od vodećih privatnih univerziteta koji nudi osnovne, master i doktorske studije iz oblasti turizma i ugostiteljstva, međunarodnog menadžmenta, tehnologija medija, javne uprave i održivog razvoja, a nastava se održava na engleskom jeziku.

Prema navodima predsednika Privredne komore Srbije, g. Marka Čadeža cilj potpisivanja ovog memoranduma jeste uska saradnja sa Modul univerzitetom tj. primena njihove stručnosti radi unapređenja Centra za edukaciju Privredne komore Srbije.

Takođe će se razmatrati mogućnost osnivanja fakulteta pri Komori.

- Cilj je da kroz ovaj memorandum zajednički radimo na razvoju poslovne akademije Privredne komore, jer Modul univerzitet ima znanja i iskustva u tome kako se od poslovne akademije dolazi kasnije do istraživačkog centra i univerziteta - rekao je Čadež nakon potpisivanja Memoranduma.

Bliže informacije o studijskim programima možete da pronađete na portalu OVDE

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA