Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Održan poslovni susret metaloprerađivača Austrije i Srbije

22.11.2016

22.11.2016 održan je u organizaciji Trgovinskog odeljenja Ambasade Austrije - Advantage Austrija - B2B poslovni susret metaloprerađivača Austrije i Srbije

Metalurgija u Austriji ima tradiciju. Proizvodi visokog kvaliteta i inovativnih postupaka se ovde razvijaju i upotrebljavaju već decenijama na globalnom tržištu. Na austrijskom tržištu se nudi sve, počev od standardnih limova pa sve do specijalnih delova po posebnim specifikacijama kupaca.

Sa namerom da se upare snabdevači limovima vrhunskog kvaliteta sa metaloprerađivačima iz Srbije, organizovani su poslovni sustreti kako bi se ispitale mogućnosti zajedničkih projekata.

Izbor sagovornika rađen je pažljivo i u korist obe strane. Naime, austrijska preduzeća u potrazi su za partnerima, ne sa namerom da im prodaju svoje usluge ili materijal, već kako bi zajedno izrađivali metakbe  konstrukcije i alate.

S druge strane, srpska preduzeća raspolažu ne samo stručnim znanjem, već i potrebnim sertifikatima za izlazak na međunarodno tržište. Austrijski gosti bili su prijatno iznenađeni brojnim prisustvom srpskih partnera, kao i vladanjem ne samo engleskim, već i nemačkim jezikom.

Gosti su se nakon uspešno obavljenih razgovora uputili  dalje u Hrvatsku i Sloveniju, gde su naše sestrinske organizacije Advantage Austria takođe ugovorile poslovne susrete sa tamošnjim metaloprerađivačima.


Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA