Advantage Austria Pokaži navigaciju

Štand Austrije na Sajmu tehnike “Tehnika 2017“

Stad Austirje na Sajmu tehnike 2017
22.05.2017

Na 61. Međunarodnom sajam tehnike od 15. do 20. maja 2017,  Tgovinsko odeljenje Ambasade Austrije  - ADVANTAGE AUSTRIA – okupilo je na štandu Austrije u hali 3 sedam austrijskih preduzeća.

Preduzeće GGW Gruber je trgovinsko i uslužno preduzeće iz oblasti industrijske merne tehnike za dužine i površine, HFS je preduzeće koje se bavi proizvodnjom rešenja za podizne sisteme prema individualnoj potrebi klijenata.

Inženjering mašina, građevinskih grupa i komponenata, hardverski i softverski inženjering, uslužna proizvodnja, montaža, trgovina mašinskim komponentama, logistika, automatizacija celokupnog proizvodnog procesa deo su delatnosti preduzeća IMR Fabrikautomation. REHAU je jedan  od vodećih internacionalnih ponuđača sistema i servisa za rešenja na bazi polimera u oblasti građevinske, automobilske i industrije uopšte. Preduzeće SCHIEBEL Antriebstechnik u Austriji već približno 60 godina prednjači u proizvodnji i razvoju električnih aktuara, doj je WEDCO TOOL COMPETENCE već 25 godina jedno od najznačajnijih austrijskih proizvođača preciznih alata za frezovanje od punog tvrdog metala koji se koriste u metaloprerađivačkoj industriji a tu je bio i Weidmüller d.o.o. koji se  bavi  razvojem, proizvodnjom i prodajom širom sveta proizvoda iz oblasti električne tehnike spajanja i elektronike. 

Izlagače iz Austrije i njihove proizvode  možete bliže da pogledate pod linkom "preduzeća učesnici " , a spisak izlagača Sajma tehnike preuzmite iz sekcije "dokumenta za preuzimanje" 

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA