Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrija prvi put na Sajmu turizma u Novom Sadu

05.10.2017

5. 10.2017. potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković svečano je otvorio 50. međunarodni sajam turizma i 8. međunarodni sajam konjarstva i sersana u Novom Sadu. Jubilej je Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije – ADVANTAGE AUSTRIA – uzelo za povod da se pridruži mnogobrojnim međunarodnim izlagačima u vidu štanda Austrije.

Cilj je da se zainteresovani posetioci upoznaju sa Austrijom kao destinacijom ne samo za zimovanje tj. skijanje, već da postoje mnogobrojni sadržaji za odmor i relaksaciju i van zimskih centara.

Austrija je bogat rezervoar prirode sa pregrštom kutaka za pešačenje po tematskim stazama, sa specijalnim hotelima, posebno osmišljenim za decu. Retko kome je poznato da Austrija raspolaže nizom jezera sa pitkom vodom koja pružaju idealne uslove za letovanje.

Na štandu Austrije su bili zastupljeni Turistički savezi Salcburga ,  Stubai pokrajine Tirol , Istočnog Tirola ,  regiona Išgl ( Ischgl) i Štajerske kao i skijaški centar Zillertal i turistička regija Kačberg (Katschberg).

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA