Advantage Austria Pokaži navigaciju

Slike govore više od 1.000 reči !

01.03.2015

Novi promotivni film predočava privredni uspeh Austrije i njenih izvoznih preduzeća

Spoljnotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije "ADVANTAGE AUSTRIA" u svom novom promotivnom filmu ističe Austriju kao izvrsno mesto za obavljanje privredne delatnosti i predočava poslovni potencijal austrjjske (izvozne) privredne.
U filmu se Austrija predstavlja sa svoje inovativne i kreativne strane, a pomoću snažnog govora slika iz različitih privrednih grana, ova država u srcu Evrope stavlja se u centar pažnje međunarodnog tržišta.

Istovremeno se ukazuje na čvrst spoj poljoprivrednih prednosti i izvanrednih inovativnih dostignuća austrijskih preduzeća.

Perfektnom kombinacijom pokretnih slika, ekspresivnih slogena i zanosne muzike novi promotivni film uspeva da izmami snažnu emotivnu reakciju gledaoca. Slike impresivno predočavaju da (izvozna) privreda Austrije - čak i u vremenima burnih privrednih izazova - ostaje zagarantovan izvor uspeha.

Štaviše, austrijska preduzeća na svetskom tržištu uživaju odličnu reputaciju, te ih po pitanju kvaliteta, inovativnosti, stručnosti i pouzdanosti svrstavaju u sam vrh.


Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA