Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Proslavljeno novo partnerstvo austrijskog holdinga SIE AG i niškog Tagor Elektronic doo

Ruka sa olovkom nad papirom
09.06.2015

U petak, 05.06.2015. proslavljeno je u Nišu još jedno uspešno poslovno partnerstvo između Austrije i Srbije. Naime posle dužih pregovora austrijsko preduzeće System Industrie Electronic – SIE AG iz Lustenaua preuzelo je većinski deo niškog Tagor Elektronic doo.

Planirano je da se saradnja bude zasnovana ne samo na uslugama, već da se u drugoj fazi pristupi izgradnji zajedničke proizvodnje.

Preduzeće Tagor je još ranije bilo izvozno orijentisano i raspolaže sa tri automatske proizvodne linije što ga čini dragocenom novom članicom  SIE Holding grupe.

Proslavi u Nišu prisustvovali su g. Udo Filzmaier – CEO austrijskog partnera SIE AG, gradonačelnik grada Niša g. Perišić, Goran i Tamara Jovanović - vlasnici Tagor elektronic kao i trgovinski savetnik Ambasade Austrije g. Andreas Haidenthaler koji je tom prilikom skrenuo pažnju na odlične poslovne odnose između Srbije i Austrije, koja je u Srbiji sa 2,9 milijarde evra investiranih u Srbiju najveći ulagač .

Bliže informacije tj. saopštenje za javnost možete da preuzmete ovde [pdf, 138.8kb]

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA