Advantage Austria Pokaži navigaciju

AUSTRIJA  - Vaša prednost

Startseite advantageaustria.org
28.06.2007

28. juna 2007 godine advantageaustria.org , internacionalni portal austrijske privrede, postavljen je na internet.

Gde god se nalazili na globusu, pod internet adresom advantageaustria.org ćete naći sve informacije o Austriji kao mesto za privrednu saradnju, kontakte sa austrijskim preduzećima – Vašim potencijalnim poslovnim partnerima – i vesti posvećene privrednim odnosima između Austrije i Vaše zemlje. Čitava mreža od 100 ispostava i kancelarija za marketing austrijske spoljne trgovine širom sveta Vam stoji na raspolaganju i mogu Vam dati željene informacije. 

advantageaustria.org prezentacija postavljena je za 194 zemalja i u 28 jezika. Kao takva ona je informaciona platforma za vesti iz i o Austriji, o njenoj privredi i o austrijskim preduzećima uz opširnu bazu podataka. 

advantageaustria.org Vam nudi jasan pregled svih austrijskih privrednih delatnosti – strukturisane u vidu 25 privrednih grana.
Međutim, advantageaustria.org Vam – kako biste se lakše snašli – pruža još više: advantageaustria.org je prilagođen normama WAI (Web Accessibility Initiative), što znači da je struktura postavljenog teksta prilagođena osobama sa oštećenjem vida. Osim toga ste u mogućnosti da na advantageaustria.org pomoću PDF- generatora skupljate sadržaje u korpu i pretvorite ih u PDF-format, a tu su i tzv. RSS-Feed i drugi elementi verzije Web 2.0.

Za kvalitet prezentacije advantageaustria.org jamči Odsek za spoljnu trgovinu Privredne komore Austrije kao i svi partneri  advantageaustria.org kao što su na primer Ministarstvo za privredu i rad Republike Austrije , agencija Austrian Business Agency , banka Oesterreichische Kontrollbank Austrijski institut za standarde i mere , Austrijska turistička organizacija Österreich Werbung , Savezni gremij za trgovinu:  Bundesgremium des Außenhandels kao i preko 15.000 austrijskih preduzeća.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA