Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austria Showcase "Energetika i zaštita okoliša" Tuzla 2014

11. Juni 2014
09.00 - 17.00 h
Tuzla

informacije o manifestaciji

11. June 2014B.52;B.26Austria Showcase "Energetika i zaštita okoliša" Tuzla 2014

Ured Trgovinskog savjetnika u saradnji sa Privrednom komorom Austrije organizuje 11.6.2014 u Tuzli Austria Showcase na temu "Energetika i zaštita okoliša"

Ured Trgovinskog savjetnika u saradnji sa Privrednom komorom Austrije organizuje 11.6.2014 u Tuzli Austria Showcase na temu "Energetika i zaštita okoliša"

Pouzdana snabdjevenost energijom je za fukcionisanje privrede i dobrobit naroda jedne države od velikog značaja. Austrijska energoprivreda spremna je da udovolji rastućoj potrebi i potražnji za inovativnim tehnologijama, i to ne samo na austrijskom tržištu, već i za klijente širom svijeta.

Diljem cijelog svijeta, brzo šireće tehnologije zaštite okoliša, kao što je kontrola ispuštanje štetnih tvari u okoliš, tehnike za štednju energije ili upravljanje otpadom, postaje sve značajnije za dugotrajni razvoj. Tehnike zaštite okoliša i obnovljive energije u budućnosti bit će posebno brzo rastuća industrijska grana. Austrija u evropskoj usporedbi zauzima vodeću ulogu po pitanju zaštite okoliša. Mnogo preduzeća prepoznalo je tržišne i izvozne šanse te grane. Tehnologije, koje se mogu upotrijebiti za proizvodnju jeftinije i neutralne energije, zauzimaju visoki položaj u austrijskoj privredi.


Više informacija o samom eventu uskoro na ovoj stranici.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA