Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

ASC "Metaloprerađivačka industrija"

4. Oktobar 2017
09.00 - 13.00 h
Zenica

informacije o manifestaciji

4. October 2017B.12;B.37ASC "Metaloprerađivačka industrija" Hotel Zenica

AUSTRIA SHOWCASE „METALOPRERADA – LON POSLOVI U METALSKOJ BRANŠI”" - Zenica, 04.10.2017

ured trgovinskog savjetnika Ambasade Austrije, u srijedu 04. Oktobra 2017 godine,  organizuje Austria Showcase „Metaloprerada - lon poslovi u metalskoj branši“. Ova manifestacija održat će se u hotelu Zenica, Kamberovića čikma bb, 72000 Zenica u „Maloj Sali“.  Zvanični početak manifestacije je 09.00 do 13.00 sati.

Tokom manifestacije, bosansko-hercegovačkoj stručnoj publici i kompanijama predstavit će se austrijske kompanije koje na tržište Bosne i Hercegovine dolaze ciljano u potrazi za novim dobavljačima.  Cilj austrijskih kompanija je upoznati se sa procedurama kod realizacije lon poslova, predstaviti svoje proizvode i usluge, te za iste potražiti bosansko-hercegovačke dobavljače.

Nakon kratkog predstavljanja austrijskih kompanija, uslijedit će bilateralni razgovori sa bosansko-hercegovačkim proizvođačima i potencijalnim dobavljačima. Obzirom, da veliki dio bosansko-hercegovačke robne razmjene otpada na proizvode iz oblasti metala, te da lon poslovi pri tome zauzimaju značajan procenat, očekujemo veoma uspješnu manifestaciju i zaključivanje novih poslovnih dogovora. Svi austrijski učesnici također će posjetiti i sajam ZEPS, te ZEPS Intermetal sa mogućnošću, da i ovdje otkriju nove poslovne partnere.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće u prezentaciji austrijskih kompanija, te bilateralne razgovore sa istima, prijaviti se možete putem emaila na sarajevo@advantageaustria.org ili telefona na 033 267 840. 

Molimo da potvrdite svoj dolazak i naznačite ime austrijske kompanije sa kojom se želite susresti.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA