Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austria Showcase "Saobraćaj i komunikacije"

8. Juni 2017
09.00 - 17.00 h
Sarajevo

informacije o manifestaciji

8. June 2017B.00Austria Showcase "Saobraćaj i komunikacije" Hotel Hills Sarajevo

ASC "Saobraćaj i komunikacije" - Sarajevo 08.6.2017

Ured Trgovinskog savjetnika Ambasade Austrije Vas sa zadovoljstvom poziva na učešće na manifestaciji Austria Showcase „Promet i komunikacije“ koja će se 08. Juna 2017 godine održati u Sarajevu, Congress & Spa Resort Hotel Hills, http://www.hills.ba/ , 11. sprat, sala Panorama, sa početkom u 09.00 sati.  Registracija učesnika počinje u 08.30 sati.

 

Kakva tehnološka rješenja, proizvode i usluge nude kompanije iz Austrije, te da li nas u predstojećem periodu očekuje novi investicioni ciklus u prometnu infrastrukturu, opremu, komunikacije i nova tehnološka rješenja, saznat ćete u izlaganju kompanija iz Austrije i Bosne i Hercegovine, kao i bosansko-hercegovačkih javnih preduzeća i međunarodnih finansijskih institucija.

 

Nakon prezentacija odr#ati će se  Austria Business Circle koji će okvirno započeti u 12.45 sati  nakon zvaničnog programa, na 11. spratu Hotela Hills, Sky Bar, odmah preko puta dvorane Panorama.

 

Tokom Austria Business Circle-a postoji mogućnost i za bilateralne susrete sa navedenim austrijskim kompanijama. Više o kompanijama možete saznati i putem njihovih web stranica ili njihovoh profila na naüoj stranici:

 

KAPSCH TrafficCom AGhttp://www.kapsch.net/

 

K&M Airporttechnik OG – http://www.airporttechnik.at/

 

GIFAS Electric GmbHhttp://www.gifas.at/

 

PKE Electronics AGhttp://www.pke.at/

 

PST Public Safety Technologies GmbH – http://www.pst.at/

 

STRABAG AGhttp://www.strabag.com/

Evonik Para Chemie GmbHhttp://www.evonik.com

  

Zainteresovane bh kompanije molimo, da potvrde dolazak i broj osoba i najkasnije do 6.juna 2017.godine putem e-mail adrese sarajevo@advantageaustria.org , te da ukoliko imaju interesa, navedu i ime austrijske firme sa kojom se želite susresti. Bilateralni sastanci održat će se u 20-minutnom taktu.

 

Službeni jezici manifestacije su BHS jezici i njemački jezik. Simultani prevodioci su obezbijeđeni.

 
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA