Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

AUSTRIA CONNECT SÜDOSTEUROPA 2016

18. Maj 2016 - 19. Maj 2016
Zagreb

informacije o manifestaciji

18. May 2016 - 19. May 2016T.12;T.13AUSTRIA CONNECT SÜDOSTEUROPA 2016 Hotel Dubrovnik

AUSTRIA CONNECT Jugoistočna Europa 2016„Business Subsidies & Financing in SEE“

 Austrijski ured za vanjsku trgovinu u Zagrebu organizira 18. i 19. maja 2016. u Zagrebu zajedno sa sestrinskim uredima u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, na Kosovu i u Crnoj Gori prvi

AUSTRIA CONNECT Jugoistočna Europa 2016

„Business Subsidies & Financing in SEE“

(EU, EBRD, EIB, KFW, Svjetska banka, nacionalni poticaji, …)

Težište događanja su mogućnosti poticaja i financiranja u Jugoistočnoj Europi (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Albanija, Kosovo i Crna Gora). Uz to postoji i široko polje za networking i razmjenu iskustva.

Ciljna skupina ovog događanja su pored austrijskih poduzetnika, potencijalnih investitora u JIE, stručnjaka za gospodarstvo i poticaje u Jugoistočnoj Europi i voditelji austrijskih tvrtki u u regiji. 

Sudjelovanje na događanju se naplaćuje i stoji na raspolaganju austrijskim tvrtkama u regiji i partnerima austrijskih tvrtki.  

Daljnje informacije o događanju pronaći ćete u programu [pdf, 186.0kb]i formularu za prijavu [pdf, 133.4kb] za austrijske podružnice u regiji.


štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA