Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Sondiranje tržišta "Energetika i zaštita okoliša"

27. Juni 2013
09.00 - 13.30
Sarajevo

informacije o manifestaciji

27. June 2013B.52;B.24Sondiranje tržišta "Energetika i zaštita okoliša" Hotel Holiday Sarajevo

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade organizuje  27.6.2013 u hotelu Holiday u Sarajevu Austria Showcase na temu "Energetika i zaštita okoliša"


Austrijsko znanje i stručnost u održivom korištenju prirodnih resursa, kao i u razvoju energetskih sistema budućnosti - uključujući vodu, vjetar, sunčevu energiju, bio-gorivo i kombinovanu toplotu i energiju – cijenjeni su širom svijeta. Energija i prirodni resursi iz Austrije – Surprisingly Ingenious

Austrija prednjači u nizu tehnologija koje se bave potrebom zaštite okoline i koje nam pomažu da ispunimo zahtjeve održivosti. Uspjeh na polju ‘zelenih tehnologija’ je pomogao austrijskim kompanijama da steknu sjajnu globalnu reputaciju. Tehnologije za zaštitu okoline iz Austrije – Surprisingly Ingenious

Informacije o austrijskim kompanijama, koje učestvuju na eventu, te ponudama i proizvodima istih dostupne su na ovoj stranici.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA