Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Fact Finding Mission - Obrada Metala

10. Maj 2012 - 11. Maj 2012
Sarajevo, Vitez

informacije o manifestaciji

10. May 2012 - 11. May 2012B.12Fact Finding Mission - Obrada Metala

Trgovinski ured austrijske ambasade organizuje 10. maja 2012
Fact Finding Mission na temu obrada metala 

Trgovinski ured austrijske ambasade organizuje 10. maja 2012 Fact Finding Mission na temu  obrada metala. Bosansko-hercegovačkim kompanijama iz ove branše će se predstaviti sedam austrijskih kompanija, koje žele da ostvare poslovnu saradnju sa  sektorom metalne industrije u Bosni i Hercegovini, a prvenstveno se radi o pronalasku dobavljača.

Više informacija o austrijskim učesnicima, te njihovim poslovnim interesima možete naći u našemkatalogu obrada metala [pdf, 562.2kb] štampanim za ovu manifestaciju.
 
Programom su predvidjene prezentacije o sektoru metalne industrije u Bosni i Hercegovini, kojeg će prezentirati eksperti (USAID/SIDE) projekta FIRMA, te prezentacija o carinskim procedurama prilikom unutrašnje obrade u Bosni i Hercegovini, koju će prezentirati eksperti špedicije BIHATEAM iz Sarajeva. U toku dana biti će upriličena i posjeta bh kompaniji RUDSTROJ u Kaknju, te nakon toga će biti održan okrugli stol sa bh kompanija iz sektora metalne industrije u Franšiznom Centru u Vitezu.

Tom prigodom će predstavnici austrijske kompanije Bogner Edelstahl, koja ima podružnicu u Vitezu prezentirati svoja poslovna iskustva iz Bosne i Hercegovine, a mogućnost dalje naobrazbe kvalifikovanih radnika u oblasti obrade metala će prezentirati WiFi (Wirtschaftsförderungs Institut), koji je nedavno otvorio ured u Sarajevu.

Lista registrovanih bh kompanija [xlsx, 18.3kb], koje će učestvovati u razgovorima je dostupna na ovoj stranici.

Prezentacije:

Prezentacija USAID-Sida Firma Project -BIH metal sector info [pdf, 436.7kb]

WIFI prezentacija [pptx, 1,370.7kb]
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA