Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austria Showcase "Obrazovanje i nauka - iskustva iz Austrije"

17. Oktobar 2012
08.30 - 14.00
Sarajevo

informacije o manifestaciji

17. October 2012B.18Austria Showcase "Obrazovanje i nauka - iskustva iz Austrije" Hotel Holiday Inn Sarajevo - sala Hercegovina

Trgovinski odjel austrijske ambasade 17. oktobar 2012 organizuje Austria Showcase na temu "Obrazovanje i nauka - iskustva iz Austrije"

Stalnim poboljšanjem svog sistema obrazovanja i obuke, Austrija je stvorila jedan od najefikasnijih sistema na svijetu. Ovaj sistem integriše profesionalne, društvene i praktične vještine, i tijesno je povezan sa poslovnom zajednicom i tržištem rada.

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade organizuje 17.10.2010 ASC na temu "Suradnja u oblasti obrazovanja". Ovom prigodom bh publici će se predstaviti pet austrijskih obrazovnih institucija. Ciljana publika su svi univerziteti, kako javni tako i privatni, gimnazije, škole jezika, privredne komore, uspješne kompanije te pojedinci zainteresovani za dodiplomski i postdiplomski studij u Austriji. Nakon prezentacija biti će organizovan networking i b2b razgovori.

U direktnim razgovorima sa austrijskim visokoškolskim institucijama nudi se mogućnost uspostavljanja kontakta.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete ovoj manifestaciji, molimo Vas da se prijavite putem maila na sarajevo@advantageaustria.org ili preko formulara na ovoj stranici.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA