Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

ASC "Dobavljači iz sektora obrade metala"

2. Oktobar 2018 - 4. Oktobar 2018
Zenica

informacije o manifestaciji

2. October 2018 - 4. October 2018B.37;B.12ASC "Dobavljači iz sektora obrade metala"

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade organizuje 3. oktobra 2018 u Zenici Austria Showcase na temu "Dobavljači iz sektora obrade metala"

Ako se negdje proizvede par skija, onda iza toga stoji i znanje austrijske metalske industrije, jer je kompanija iz Austrije jedini snabdjevač mašinama za proizvodnju skija u svetu. Proizvodi austrijske metalne industrije, bilo da su mašine, bešavne čelične cijevi ili proizvodi od valjanog aluminijuma, traženi su u cijelom svijetu. Pošto kompanije iz ove industrije mnogo ulažu u istraživanje i tehnologiju, austrijska industrija metala je čista, moderna, energetski efikasna i tehnički maksimalno savremena - kako u aditivnim proizvodnim procesima, tako i u digitalizaciji fabrika.

Ovom priogodom austrijske firme traže dobavljače iz Bosne i Hercegovine, kao i lokalne firme, koje su zainteresovane za lon poslove u ovoj branši.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA