Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Traže se kreativne firme

Dr. Koren, Dr. Drössler, KR Pollirer © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

27. Septembar 2007

Vanjskotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije (AWO) - AUSTRIANTRADE traži kreativne firme iz srednje i istočne Evrope i spaja ih sa austrijskim partnerima za realizaciju zajedničkih projekata. Početak inicijative za kooperaciju se desio  26.9.2007 na sajmu Medija u Beču. 

AUSTRIANTRADE je zajedno sa strukovnim udruženjem Reklame i tržišne komunikacije Privredne komore Austrije, Strukovnim udruženjem audiovizuelne i filmske industrije, kao i sa ARGE creativ wirtschaft austria pod motom  „Commercial Communication – New Business with Austrian Partners“ na medijskom sajmu započela incijativu, kakbi se intezivirala saradnja u oblastima komercijalnih komunikacija između austrijskih preduzeća i preduzeća iz srednje i istočne Evrope. 

Austrijske agencije, filmska produkcija i kreativci prate sve više svoje austrijske klijente i u izvoznim poslovima i stoga traže kooperacione partnere za u inostranstvu. Konkretno se traže agencije i preduzeća iz Češke Republike, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su zainteresovani za saradnju u oblastima reklame, reklamnog filma te kreativne ekonomijedie sa austrijskim firmama.  

Informacije u vezi ove industrijske grane naći ćete na  u fokusu kreativne djelatnosti , a uskoro će biti i objavljene i ponude za suradnju sa austrijskim firmama pod menijem "poslovne prilike".

Sljedeće aktivnosti inicijative „Commercial Communication – New Business with Austrian Partners“:
Zlatni bubanj Festival u Portorožu : 15. do 20. oktobar 2007
EUROFORUM-communication u Beču : 8. novembarr 2007 

link ka temi:

 
Werbung und PR
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA