Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

4TH EUROPEAN CONSULTANTS’ COOPERATION FORUM 2009. novembar 20. Beč, Austrija

Logó © Austrian International Consultants (AIC)

© Austrian International Consultants (AIC)

21. Oktobar 2009

Internacionalni eksperti iz 20 zemalja bavit će se u okviruima 4. European Consultants’ Cooperation Forum kako konsultanti, koji djeluju internacionalno mogu upravljati napetostima koji proizilaze iz želje za ostvarivanjem dobiti i zadržavanja etičkih normi.  

4. European Consultants Cooperation Forum će biti organizovan od strane Austrian International Consultants (AIC) 20. novembra u Bečkoj vijećnici. Eksperti iz oblasti arhitekture, inžinjerskih znanosti, IT-& savjetovanje preduzeća, kao i poreski savjetnici te advokatske kancelarije će predstaviti evropsku dimenziju sve značajnije privredne grane znanstveno-intezivnih usluga.
Tema ovogodišnjeg skupa pod nazivom "Profit and Principles - Ethical ways to sustainable success for consultants" predstavlja polje napetosti između ekonomskih principa orijentiranosti ka dobiti i zadržavanja etičkih principa u poslovnom životu u vremenu krize. Cilj 4. ECCF je pokazati, etičke puteve ka ostvarivanju održivog uspjeha. 

Detaljne informacije o programu, hotelskom smještaju i prijavi nudi stranica  
http://www.eccf.at (na engleskom jeziku)

* AIC inicijativa go-international (BMWFJ, WKÖ)

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA