Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

AUSTRIAN TRADE postaje ADVANTAGE AUSTRIA

Neues Logo © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

24. Novembar 2009

Po prvi puta u svojoj dugoj istoriji Austrijska vanjskotrgovinska organizacija će nastupiti  istovremeno i pod jedinstvenom novom markom izvan granica Austrije:  ADVANTAGE AUSTRIA.  

Kao vizuelna baza za novu znak posluzilo je redizajnirano Austria „A“. Upravo kombinacija od crveno-bijelo-crveno Austria „A“ i „ADVANTAGE AUSTRIA“ će se u budućnosti pobrinuti za potrebnu prepoznatljivost, preciznost i nezamjenjivost cijele organizacije bilo gdje na zemaljskoj kugli.

ADVANTAGE AUSTRIA je od sada grafički identitet Austrijske vanjskotrgovinske organizacije na svim globalnim tržištima. Nova riječno-slikovna-marka će između ostalog pomoći, kvalitet i prednosti austrijskih proizvoda kao i usluga još bolje komuniciranje širom svijeta i učiniti Austriju kao privrednu destinaciju još poznatijom u svijetu.

Mi ostajemo i dalje AUSTRIJSKA AGENCIJA ZA INTERNACIONALIZACIJU. Mi savjetujemo austrijske privrednike u svim pitanjima izvoza, pratimo austrijske firme uspješno na svim svjetskim tržištima i kompetentni smo sugovornici za sve one, koji su zainteresovani za trgovinsku saradnju sa austrijskim firmama ili iskazuju zainteresovanost za Austriju kao privrednu destinaciju. Nadamo se, da ćemo naše ciljeve pod novom markom ADVANTAGE AUSTRIA u budućnosti još bolje ostvarivati.   

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA