Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

GOING GREEN – CARE INNOVATION 2010 8.–11. novembar 2010, zamak Schönbrunn kongresni centar, Beč

zamak Schönbrunn, Beč © Schloß Schönbrunn Kultur- und Betriebsges.m.b.H., Fotograf Alexander Koller

© Schloß Schönbrunn Kultur- und Betriebsges.m.b.H., Fotograf Alexander Koller

7. Septembar 2010

U svijetu najznačajniji i najpoznatiji kongres na temu zaštite okoliša Going Green – CARE INNOVATION 2010 održava se ove godine od 8. do 11. novembra 2010 ponovo u istorijskom okruženju kongresnog centra u zamku Schönbrunn u Beču. 

Na 8. kongresu, koji se svake dvije godine naizmjenično održava u Beču i Berlinu, očekuje se preko 400 visokopozicioniranih menadžera u elektronskoj i automobilskoj industriji iz cijelog svijeta. 170 govornika – preko 50% iz privatnog biznisa – će predstaviti najnovija dostignuća eko-efikasne i samoodrživo proizvode iz oblasti elektronike i autoindustrije, također će na pleneumu diskutovati i smjernice za koncepte u budućnosti.  

Izvod iz liste govornika, može se čitati i kao Who is Who u elektronskoj-, automobilskoj- i recycling-industriji: Albemarle, Alcatel-Lucent, Apple, AUO, Boeing, Cisco, Clariant, Dell, Delphi, Deutsche Telekom, Ericsson, France Telecom, Hewlett-Packard, IBM, Intel, Merck, Microsoft, Motorola, NEC, Nokia, NTT, Oracle, Panasonic, Philips, Sanyo, Sony, Umicore, etc.

Going Green – CARE INNOVATION 2010 bavi se među ostalim i pitanjima zaštite okoliša, energetskom efikasnošću, klimatskim promjenama i samoodrživosti u oblastima elektronske i autoindustrije. Paralelno sa konferencijom održava se i izložba inovativnih tehnologija i proizvoda. Četiri tutorijala i posjete odabranim preduzećima u okolini Beča zaokružuju cjelokupni program. 

Više informacija oko manifestacije uključujući i prijavu, program i rezervaciju hotela nudi web stranica kongresa: http://www.care-electronics.net/CI2010/

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA