Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Energy Globe Award 2011 traži inovativne projekte iz oblasti zaštite okoliša

Logo © Energy Globe Award

© Energy Globe Award

27. Januar 2011

 ENERGY GLOBE AWARD vrijedi za jednu od najprestižnijih svjetskih nagrada u oblasti zaštite okoliša i svake godine odlikuje održive incijative iz cijelog svijeta. Također i 2011 su ponovo traženi inovativni projekti iz zaštite okoliša i mogu se odmah nominirati. 

Traže se projekti iz cijelog svijeta, koji sjedne strane štede resurse, a sa druge strane korite obnovljive odnosno energetske forme bez emisije štetnih gasova. Svako može nominirati projekat: kako privatna lica, tako i škole, univerziteti i institucije. Nominacija je besplatna, a mora biti dostavljena do 15.6.2011 godine. 

ENERGY GLOBE privlači svake godine učesnike iz cijelog svijeta, koji nominiraju oko 800 projekata. Nagrada se dodjeljuje u kategorijama Zemlja, Vatra, Voda, Vazduh i Mladi. 
 
Dobitnici međunarodne nagrade „ENERGY GLOBE – World Award for Sustainability“ biti će predstavljeni u okviru gala tv-emisije, koja će se emitovati širom svijeta, a također će  dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 10.000 Eura.

Više informacija o prijavi i uslovima učešća uključujući i obuhvatnu listu mogućih projekata po kategorijama nudi stranica: www.energyglobe.info  

Downloads na temu:

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA