Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

B2B kooperacijska berza – obnovljivi izvori energije: 5. Maj 2011 u Güssingu  

vjetrenjača © photocase.com/kai

© photocase.com/kai

23. Mart 2011

05. maja 2011. u Güssingu (Gradišće) sastat će se preduzeća i predstavnici javnih službi iz Srednje, Istočne i Jugoistočne Evrope kako bi razmijenili iskustva i stvorili nove poslovne kontakte.

Ciljna grupa ovog susreta su preduzeća iz područja obnovljivih izvora energije i nalogodavci iz javnog sektora iz cijele Evrope.

Teme susreta su sljedeće:


  • biomasa
  • bioplin
  • biodizel
  • vjetroenergija
  • fotonapon
  • elektromobilnostCentralne tačke programa:
Prijepodne grad Güssing zajedno sa  Evropskim centrom za obnovljive izvore energije (EEE) odigrat će vrlo važnu i poučnu ulogu: Güssing se već 20 godina pouzdaje u vlastito održivo opskrbljivanje energijom i kao takav služi kao ogledni primjer u Evropi.

Nakon toga će se predstaviti buduće mjere implementacije bioenergije te će se raspravljati o obrazovanju i kvalifikacijama za nadolazeće godine. Prijepodne će se zaokružiti obilaskom postrojenja na biomasu u Güssingu.

Poslijepodne će se u Europskom centru za obnovljive izvore enerije održati klasična B2B kooperacijska berza.

Daljnje informacije o ovom susretu uključujući prijavu, program i informacije o rezervaciji hotela naći ćete na engleskom jeziku na internet stranici samog susreta: http://www.b2match.eu/renewableguessing2011

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA