Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrija u vrhu međunarodnog tržišta tehnologije

Naslovna strana FRESH VIEW No 147 © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

8. Septembar 2011

Austrija je vrlo rano počela ulagati u razvoj tehnologije. Danas su austrijske tvrtke u ključnim tehnološkim područjima i tržišnim nišama među vodećim na svijetu.

Prije svega na području tehnologija zaštite okoliša i energetske tehnologije, Life Science-a, infrastrukturnoj i prometnoj tehnologiji, ali i u izgradnji elektrana i postrojenja, automatizaciji te komunikacijskoj tehnologiji austrijske su tvrtke u svjetskom vrhu. Osim što su lideri u istraživanju i razvoju, ove tvrtke nude proizvode i usluge proizašle iz vrhunskih inovacija, za kojima vlada potražnja diljem svijeta.
Austrijske tvrtke često svojim specijaliziranim tehnološkim rješenjima sudjeluju i u međunarodnim projektima – primjerice u razvoju europske tehnologije za istraživanje svemira.

Više informacija o vrhunskoj tehnologiji iz Austrije, top-igračima u istraživanju i razvoju, kao i poticaje i mogućnosti suradnje na području tehnologije pruža najnovije izdanje FRESH VIEWA:

FRESH VIEW on Technologies, No 147/2011 (engleski/kineski)

$cms.tag.parts.alttext  © $cms.tag.parts.image.object.copyright

FRESH VIEW Technologie, Nr 147/2011, Teil 1 (en/zh) [pdf, 6,224.2kb]
FRESH VIEW Technologie, Nr 147/2011, Teil 2 (en/zh) [pdf, 4,048.3kb]

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA