Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Latin america meets central and eastern europe in vienna 14.-18. maj 2012 beč

20. April 2012

Austrijska ekonomija ispunjava važnu ulogu posrednika i središta suradnje između Latinske Amerike i zemalja centralne i istočne Evrope. Međunarodni poslovni forum je idealno mjesto za to. 

Po prvi puta Privredna komora Austrije organizuje međunarodni poslovni forum  „Latin America meets Central and Eastern Europa in Vienna“ . Forum se pod motom  „Bridging the two worlds through trade and investment” održava od 14. do 18. maja 2012 u Beču.

Poslovni forum je namijenjen privrednim komorama i njihovim članicama u zemljama Latinske Amerike, te istočne i centralne Evrope. Nudi jedinstvenu priliku poslovnog povezivanja jednih  s drugima, kao i sa firmama iz Austrije, kako bi istražili mogućnosti za saradnju.  

Program uključuje predavanja, radionice i interaktivne panle diskusije o ekonomiji i najvažnijim privrednim granama budućnosti latinskoameričkih i zemalja istočne i srednje Evrope. Za firme učesnice drugog dana foruma (15. maja 2012) biti će organizovan B2B susreti sa unaprijed dogovorenim razgovorima. Razgovori se mogu zakazati od 4. do 10. maja 2012. godine.

16. maja 2012. za sve učesnike postoji mogućnost posjete sajma i međunarodne konferencije o urbanizmu  Real Corp 2012

Daljnje informacije o forumu uključujući i prijavni formular te program mogu se dobiti na web stranici foruma (na engleskom jeziku): http://www.b2match.eu/lameetscee/

Zainteresovane komore i firme mogu napraviti do 10. maja 2012. godine  online prijavu te dostaviti profile svojih firmi. 

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA