Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Free Market Road Show Srednja i Istočna EVropa:
27. APRIL do 26. MAJ 2012.

29. Februar 2012

„Evropa na prekretnici: Da li je Evropa na putu sama sebi oduzeti manevarski prostor?“: Tako glasi tema ovogodišnjeg niza konferencija s obzirom na financijsku krizu i krizu eura, državne dugove u porastu i prijeteću nelikvidnost cijelih područja.

Evropa se nalazi na prekretnici, međutim koji put vodi u pravom smjeru?
Međunarodni stručnjaci će raspravljati o ovim i drugim pitanjima na ovogodišnjem Free Market Road Showu u okviru diskusije uz sudjelovanje publike. Ova manifestacija je namijenjena predstavnicima s područja gospodarstva, politike i znanosti s ciljem predstavljanja alternativnih rješenja i diskutiranja o njima.

Free Market Road Show je u duhu škole austrijske nacionalne ekonomije i forsira njegovu primjenu u politici i gospodarstvu: slobodno tržišno gospodarstvo, osobna odgovornost i individualna sloboda kao okosnica društva prosperitetnog društva. Naglašavajući prioritet ovih vrijednosti ova manifestacija želi pronaći održiva rješenja a aktualnu gospodarsku i valutnu krizu.
Friedrich A. v. Hayek Institut , Austrian Economics Center i lokalni partnerski instituti organiziraju već po 5. put Free Market Road Show.

Konferencije se održavaju od 26.aprila do 26. maja 2012. u sljedećim gradovima:

Bratislava, Beč, Kijev, Baku, Tiflis, Istanbul, Ankara, Solun, Priština, Tirana, Podgorica, Dubrovnik, Sarajevo, Beograd, Zagreb i Ljubljana.

Daljnje informacije o ovoj manifestaciji uključujući i online-prijavu pruža web-stranica (na engleskom jeziku): http://www.freemarket-rs.com

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA