Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Marktplatz austrija - prehrambene namirnice 2012
3. Oktobar 2012 u beču, austrija

25. Juni 2012

Kupcima iz cijelog svijeta „Marktplatz Austrija“ nudi jedinstvenu priliku susreta sa ponuđačima i proizvođačima prehrambenih namirnica i napitaka iz Austrije, prilikom kojeg mogu naći nove poslovne partnere. Online-registracija moguća do 31. jula 2012 .

Internacionalni kooperacioni forum, koji organizuje Privredna Komora Austrije (WKÖ) obraća se širom svijeta na kupce velike supermarkete i veletrgovce prehrambenim proizvodima i napitcima. Pojedinačni razgovori (B2B-Meetings) sa austrijskim proizvođačima prehrambenih artikala i napitaka su u programi kao i posjetet firmama i proizvodnim pogonima. Pored toga biti će organizovan i cijeli niz informativnih razgovora na temu ovog industrijskog sektora. 

„Marktplatz Austrija“ nudi internacionalnim kupcima iz sektora prehrambenih namirnica i napitaka jedinstvenu mogućnost, upoznavanja novih proizvoda i poslovnih partnera.  Za goste iz inostranstva je uključen besplatan smještaj (2 noćenja u hotelu sa 4*u centru Beča sa doručkom) i jedna zajednička večera. Online-Registracija do 31. jula 2012 je moguća.

Internacionalni kooperacioni forum se održava 3. oktobra 2012 u Privrednoj Komori Austrije u Beču. Ostale informacije o manifestaciji, uključujući registraciju, program, online-zakazivanje termina (B2B-Meetings) sa drugim firmama učesnicama, etc. naći ćete na stranici manifestacije: www.b2match.eu/food2012

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA